Szállítási információk

Díjtalan szállítás

Nálunk az országos, magyarországi szállítás minden esetben díjtalan. Kérjen most egyedi ajánlatot, és ismerje meg szolgáltatásainkat!

Visszaigazolás
A honlapunkon megjelölt szállítási határidőt attól a pillanattól kell számítani, amikor ügyfélszolgálatunk visszajelzi a rendelés elfogadását. A csomagja elindításáról e-mailben értesítjük, és megadunk egy csomagszámot. Ezzel a számmal követheti a csomagja útvonalát a szállító hálózatában. A csomag átvételekor kérjük, a szállító jelenlétében ellenőrizze a csomag állapotát és tartalmát (reklamációját nem áll módunkban elfogadni, még abban az esetben sem, ha az átvételi elismervényen feltüntette, hogy a reklamáció jogát a kicsomagolást követően fenntartja).
Komplettírozás
Az elkészült megrendelést komplettírozzuk, majd kartondobozokba csomagoljuk. A csomagolásnál mindig ügyelünk arra, hogy törésmentes legyen, ne sérüljön a transzfer során. Minden csomagot érték biztosítással küldünk. Elküldött árajánlatunk minden esetben tartalmazza a díjtalan karton csomagolást.
Mester lemez elhozatal
Kérésére futárunk elhozza sokszorosítandó mastert, grafikai terveket. Netto 50.000 forint felett díjtalanul.
Logisztikai szolgáltatások
Saját teherautóval is rendelkezünk, hetente indulnak járataink szerte az országban. Szerződött belföldi szállítási partnerünk a GLS Hungary Kft. A megrendelés elküldését követően teljesen automatizáltan, webes környezetben nyomon követheti csomagjának helyzetét. A GLS Hungary a csomagokat időgarantált – 24 órás (következő munkanapi kézbesítés) határidővel szállítja.
Futár információ
A futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!
Külföldi szállítás
Külföldi vásárlóinknak a szállítási költséget a megrendelés árával együtt előre kell fizetniük, átutalással. Mielőtt megrendeli termékét, kérjen információt tőlünk. Az e-mailben vagy telefonon megjelölt határidőn belül átadjuk csomagját a futárszolgálatnak. A szállítást az Európai Unió országainak többségébe a GLS futárszolgálat, egyéb esetekben a UPS és DACHSER végzi, a szállítási idő 2-5 munkanap közé esik a konkrét célországtól függően. Az EU-n kívüli országokba elsőbbségi szolgáltatásával szállítunk, mely rendkívül gyors kiszolgálást tesz lehetővé. A fuvardíj súlyfüggő - rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá. Az esetlegesen felmerülő vámköltségeket a szállítási költség nem tartalmazza, így azt a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni.