Rólunk

Rólunk

Az Adathordozok.hu egy professzionális online nyomdai forrás, CD,DVD,BLU-RAY lemezek plasztikkártyák és ezekkel kapcsolatos termékek gyártására nagykereskedelmére specializálódva. Célunk a teljeskörű szolgáltatások összhangba helyezése a kiváló minőséggel és verhetetlen árakkal.

Közel 10 éve a legnagyobb hazai vállalatok parterei vagyunk. Cégünk rendszeresen kap megbízást olyan cégektől, mint az ING, TELENOR, AUDI, akik maximálisan meg vannak velünk elégedve, hiszen termékeink kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Évente közel ezer projectet teljesítünk, és hozzávetőlegesen 1.000.000 adathordozót gyártunk. Folyamatosan dolgozunk az EU más országaiba is, komplex, rugalmas megoldásokat kínálva a legkisebb mennyiségtől a legnagyobbig. Munkatársaink az iparág tapasztalt és képzett szakemberei. A munkát minden esetben a lehető legrövidebb időn belül, a szerződésben foglaltak szerint teljesítjük.

Kérjük, amennyiben felmerült bármilyen kérdése, bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken valamelyikén, hisz ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.

Saját gyártás

Nincs alvállalkozó,minden folyamatot saját gépen végzünk! Garantáljuk a legjobb árakat.

Ingyenes termékminta

Győzödjön meg a minőségről, kérjen egyedi mintát most!

Tekintse meg néhány referenciáinkat